Matsmältningen börjar med ögonen!

Redan när vi tittar på mat sätter processen igång som gör att vi kan ta upp näring i kroppen. Det här har vi lagt extra krut på i vår nya serie SPISA. Det ska inte bara smaka gott utan även se gott ut.

Bosphorus presenterar en ny serie maträtter och sallader i lite mindre portioner. Vi startar lanseringen på Circle Ks konceptbutik i Örebro och ett antal utvalda dagligvarubutiker. Håll utkik i ditt närområde!

SPISA består av sex stycken sallader och måltider i lite mindre format (ca 280-415g), komponerade utifrån noggrant utvalda kvalitetsråvaror.

Några exempel på huvudingredienser i rätterna är kallrökt lax, handskalade räkor och grillad paprika. Bland tillbehören finns morötter som vi picklar själva, fjärilspasta – unik i färdigmatsdisken och nudlar gjorda på bla. mungbönor. Till fem av sex rätter är dressingen tillverkad efter eget recept.

I vår stressiga vardag behöver vi ta vara på alla tillfällen att skapa balans och hitta lugn. Lunchen/matpausen är ett perfekt sådant tillfälle att stressa ner. Ta hjälp av en vällagad portion mat som även ser smaklig och god ut.

I SPISA-serien har du en välkomponerad närproducerad måltid med mycket grönt och fina råvaror.
Vi hoppas det ska smaka!

/familjeföretaget Bosphorus

Spisa – Fetawow
Grekisk sallad

Spisa – Linguinidröm
Teriyaki kyckling

Spisa – Räkiga nudlar
Glasnudelsallad med räkor

Spisa – Örtiga nudlar
Glasnudelsallad med örtkyckling

Spisa – Chisiya Mama
Quinoa med kallrökt lax

Spisa – Flygande pasta
Fjärilspasta med ajvar & chilikyckling