Wrap it up! 3 wraps till dig på språng

Wraps är kanske den mest perfekta maten att äta på språng. Du behöver inga bestick och knappt ett bord, utan kan äta den nästan var du än befinner dig. Här är några smarriga varianter.

#1. När du flänger mer än vanligt

Det är alltid bökigt att hitta någon lunch på språng i de där situationerna när man inte ens har en kyl att låna och ändå inte tillräckligt med tid för att sitta ner någonstans att äta. Men då är vår halloumiwrap himla smidig. Den innehåller inget kött som blir dåligt snabbt och smakar fortfarande gott efter att du har burit den med dig några timmar på dina ärenden.

#2. Köttfri måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag?

Vår veganwrap är allt det där som köttisar inte tror att vegansk kost kan vara: God, mättande, smakrik och allmänt fantastisk. Dessutom är den himla kompakt vilket är perfekt om du ska slänga i dig lunchen på en parkbänk till exempel! Men du, vi lovar, den är inte torr för den sakens skull.

#3. Du hinner förbi en mataffär men vill slippa bestick

Om du ändå hinner svänga förbi en mataffär så väntar den där på dig – vår smakrika kycklingwrap med bulgurröra, yoghurtmajo, kikärtsröra, pepperoni och kyckling som vi har marinerat i soja och ingefära. Mums!

Vilken är din wrap-favorit?