”Vad den smakade? Exakt vad det var i” – våra kunder om oss på Instagram

Något som gör oss extra glada är när en kund har skrivit något fint om vår mat på Instagram. Utan glada kunder, inget Bosphorus matkluster. Så är det bara. Därför tänkte vi att det var dags att dela med oss av några favoriter från årets Instagramflöde. För att vi ska hitta de här bilderna krävs att man antingen taggat vårt konto @bosphorusfood eller använt vår hashtag #bosphorusfood. Glöm inte att klicka er in på varje bild för att läsa hela texten hos respektive person.

@elinaoberg: ”När man har mycket och en kollega köper med lunch till en…”

Elina tipsar om vår veganwrap och tycker att den passar bra när man tvingas äta sin lunch i all hast. Vi håller med henne. Det är därför vi har gjort den. Vår veganwrap behöver inte värmas och är – så klart – helt vegetarisk.

@Sojafrivegan: ”Himla bra med färdigmat som …går att äta.”

Klicka dig in på Sojafrivegans Instagram för att läsa hela recensionen av vår veganwrap. Hon skriver bland annat ”Bra smak på den. Inte snustorr (som andra falafelfärdigrätter kan va) utan kletig och go.” Precis det vi har kämpat med att skapa i vårt matkluster.

@mezestockholm: ”Det här är Daniel. Han är en av våra stamkunder som har valt ett mer grönt matval i sin vardag och därmed funnit oss. Daniels favoritval hos oss är vår quinoasallad, bönmixen och vår veganska aubergineröra!”

Är det någon som har koll på vad våra kunder gillar så är det vår egen Mezebutik i Hötorgshallen, Stockholm. Ta en sväng förbi och fråga om vilka mumsbitar som är populära just nu bland våra stamkunder!

@frk.gardelin: ”Späckat schema?! Köp färdig matlåda från @bosphorusfood”

Under hashtaggen #RäddarMinDag tipsar @frk.gardelin om vår Smartmeals Trendy Fritters. Återigen på temat om du har ont om tid! Har du lite mer tid kan du med fördel värma våra fritters i micro, men de går lika bra att äta kalla.

@sproutsbyanna: ”Saftigt och knaprigt om vartannat. Rätt spicy utan att ha en påflugen löksmak.”

Återigen en fin recension av vår veganwrap! ”Vad den smakade? Exakt vad det var i!” – in och läs hela @Sproutsbyannas text.

Om du lägger upp något om oss, tagga oss gärna med @bosphorusfood eller #bosphorusfood så att vi kan vi se! Trevlig helg!