Sommarjobba hos Bosphorus matkluster

Sommarjobb inom lager

Information om tjänsten

Vi på Bosphorus söker nu en lagerarbetare till vår produktion i Tumba till sommaren 2024.

Arbetsuppgifterna kommer vara att plocka och sortera beställningar till våra kunder. Som lagerarbetare hos oss jobbar man tillsammans med ett härligt team på lagret och i vår produktion.  Ett sommarjobb hos oss innebär ett aktivt och fartfyllt arbete där du får jobba fysiskt.

 

Framgångsfaktorer

Som person är du noggrann och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett bra resultat. Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete där noggrannhet och samarbetsförmåga är av stor vikt. Avslutningsvis har du en hög personlig mognad och kan anpassa dig till olika situationer.

 

Övrig information

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 08.30-15.30.

Sista ansökningsdag: 2024-04-01.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökningar tas emot via mail: reception@bosphorus.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas men för denna tjänst är det 18 års krav.

Om Bosphorus AB

Bosphorus tillhör idag en av de medelstora producenterna inom segmentet kyld färdigmat. Vårt långsiktiga engagemang, uppbyggandet av en säker livsmedelsanläggning och produktion av hög standard och kvalité speglas i alla våra produkter.

Bosphorus matkluster har de bästa förutsättningarna för att axla en betydande roll i utvecklingen mot en hållbar framtid.  Vi tror att delaktighet, dialog och kvalité går hand i hand. Tillsammans med fantastiska medarbetare har vi skapat en matoas med mycket hjärta och passion.