Mat som passar som matlåda – våra bästa tips

Trots att sommaren är i full gång fortfarande så börjar många komma tillbaka från semestern nu. Värmen och ledigheten har gjort att man kanske inte är sitt piggaste jag och att laga mat känns långt borta. Därför tipsar vi här om mat som passar som matlåda. Varje låda har sin egen affirmation. Vilken blir din favorit?

#1. ”I’m a conscious eater” – Vegan Meal

Hashtaggen #vadveganeräter är till för att visa icke-veganer att den som äter veganskt faktiskt kan äta hur mycket gott som helst, till skillnad från vad många tror. Vegan Meal är ett bra exempel på det med sina saftiga röror, glada färger och smakrika grönsaksspett.
Vegan Meal Smartmeals

#2. ”I’m down to earth” – Urban Green

Den här smarta matlådan är en favorit för många och det är inte konstigt med tanke på hur mycket man får i en och samma måltid. Den populära zucchiniplätten och de knapriga kikärtorna, morotstzatzikin och yoghurtröran med en touch av mynta – för att bara nämna några av ingredienserna. Perfekt för en lunch på trappen eller i parken.
Urban Green Smartmeals

#3. ”I’m a happy mix” – Trendy Fritters

Om vi måste välja något vi är extra förtjusta i ur vårt utbud så är det nog plättarna – fritters. Så goda och mättande biff-liknande saker att man nästan vill äta dem varje dag. I Trendy fritters-mealet får du både kycklingplättar, rödbetsplättar och kikärtsplättar. För att inte tala om myntayoghurtröra, morottzatziki, paprikaröra…
Trendy Fritters Smartmeals

#4. ”I’m delicious for every taste” – Grand Variation

Dagar då du behöver extra mycket protein är den här godsaken något att satsa på. Den innehåller både kycklingspett med chili och koriander och nötfärsjärpar – och förstås bulgursallad (och goda röror som nästan alla våra Smartmeals).

#5. ”I’m full and fabulous” – Golden Chicken Skewers

Sist men verkligen inte minst, den här matlådan mättar din mage med hjälp av ett smarrigt kycklingspett, våra klassiska röror, en förvånansvärt god bulgursallad och så lite grönsaker på det – kronärtskockshjärta och blomkål.
Mat som passar som matlåda – Golden Chicken Skewers Smartmeals

Så, nu är du säkrad med mat som passar som matlåda åtminstone en månad framåt. Här kan du se det fullständiga innehållet i våra Smartmeals.