Vår nya logotyp

I över 15 år har vi levererat och inspirerat med nya matkoncept – nu är det dags för förnyelse på designfronten. Idag är vi därför väldigt glada över att kunna visa upp vår nya logotyp för dig. Innehållet i våra produkter är detsamma – samma fräscha, moderna och smakrika maträtter – det är bara loggan som är ny.

Precis som våra maträtter hämtar vår logotyp inspiration från naturens egna skafferi. Symbolen består av tre olika element. Överst har vi bladen, på samma sätt som de sprirar och sträcker sig mot solen, strävar Bosphorus matkluster alltid efter att växa och utvecklas. Sedan har vi huset, symbolen för matklustret, platsen där vi skapar och förädlar färsk och naturlig mat. Och underst de kanske allra viktigaste elementen: jorden och vattnet som är grunden till allt.

Färg & kombination

Bosphorus matkluster står för mångfald och variation, så även vår grafiska profil som består utav fem färger. Logotypens primära färg är vit. Men den kommer även i variationer med våra två andra huvudfärger, marinblå och solgul samt de sekundära färgerna ljusrosa och beige som ett komplement till färgkartan. Variationerna kan användas när t ex bakgrunden är ljus eller för att skapa en mer lekfull känsla.

Så nu vet du vilken symbol du ska hålla utkik efter i mataffärerna framöver.
Hoppas du gillar vår lilla symbol för vårt matkluster lika mycket som vi gör.