Catering av meze och medelhavsmat till studentfest och sommarmingel

catering av meze

Sköna maj välkommen! Tiden då studentfester, sommarmingel och afterwork avlöser varandra. Även tiden då du med gott samvete kan låta någon annan fixa buffén till festen, t ex catering av meze och medelhavsmat.

Eftersom vi vet att vissa gillar att plocka ihop sin egen buffé och andra gärna slipper välja, så erbjuder vi båda alternativen. Vi kallar det Smart Catering.

Smart Catering

Smart Catering innebär kort och gott att du antingen kan plocka ihop din egen meny hos oss, genom att välja ur vårt lösviktssortiment som består av ett sextiotal rätter med smak från östra medelhavet.

Om du tillhör det mer veliga släktet så går det lika bra att välja någon av våra färdigkomponerade menyer, vi har flera storlekar och även helt växtbaserade, glutenfria och vegetariska alternativ.

Foto från Unsplash.

Tillägg

Osugen på att hälsa gästerna välkomna med diskmedel på handen och förklädet över axeln? När det vankas fest är det förstås roligt att själv kunna delta. Därför erbjuder vi även extra service i form av porslin till dukningen och/eller personal som hjälper till under hela festen.

 

Beställ din catering här