Välgörande mat på tallriken!

Nu finns vår nya katalog ute med alla våra matkoncept! Bosphorus matkluster 2017 💚 

 

Tänk att maten på din tallrik faktiskt gör skillnad. Skillnad för bonden som investerar i ekologiska odlingar, för miljön, djuren, din hälsa och till och med ditt humör. Och hållbar mat är både nyttigt och gott! Vi strävar ständigt efter att utveckla våra matkoncept, det är mer ekologiska råvaror och närodlade eller svenska. Majoriteten av våra maträtter är plantbaserade, grönsaker, frukt, baljväxter och olika sädesslag. 🍆🍋🌱 Utan tillsatta konserveringsmedel och köttet kommer från svenska gårdar.Vi vill helt enkelt erbjuda ett nyttigt, gott och klimatsmart alternativ. Och ja, färdigmat kan vara hälsosamt om den tillagas med kärlek och omtanke.

När Bosphorus startades för över femton år sen var vi ett litet familjeföretag som hade stor passion för mat. Att länka samman människor och matkultur och erbjuda hälsosam och bra mat gav oss kraft att skapa något vi faktiskt tror på. Då introducerade vi bulgur och handrullade vinbladsdolmar som alternativ till fryst mat och snabbmaten. Än idag bär vi stolt med oss samma kärlek och tanke om att vi vill inspirera till att äta välgörande mat. Erbjuda alternativ och helhetskoncept till bland annat återförsäljare, skolor och sjukhus och dig som konsument. 

Häng med oss på vår fortsatta matresa! På Bosphorus matkluster vill vi inspirera och inspireras till att alltid arbeta mot framtidens hållbara matkoncept. För tillsammans skapar vi framtiden, och maten är en stor del av den. 🌱

•Vad vill du helst äta till lunch?
•Vad tycker just du är viktigast på tallriken?
•Vill du äta mindre processat mat och mer raw food?