Catering

Catering

 

•••

Bosphorus catering erbjuder unika och välkomponerade menyer där dina önskemål och behov är vår utgångspunkt.  Vår passion är att erbjuda mat som förmedlar en upplevelse. Vi tillagar därför all mat från grunden på fina, rena och bra råvaror som gör både magen, själen och miljön gott. I våra menyer kan du finna allt från läckra sallader, förrätter, delikata huvudrätter, nyttigt småplock till svensk husmanskost och italienska favoriter. Bosphorus Catering har en över femton år lång tradition av att tillaga mezrätter med inspiration från östra Medelhavet. Det om något är vår specialitet!  Vi skräddarsyr efter dina behov. Du kan välja mellan ”fullservice” catering med serveringspersonal, hyra porslin och annan utrustning till servering på fina engångsfat. 

   Vi levererar inom hela Stockholmsområdet direkt till din tillställning, samt andra områden vid förfrågan.

•••

 

 

Mingelmenyer

Ett litet cateringkoncept (mingelmenyer) bestående av kalla smårätter och färgrika säsongsgrönsaker. Dippgrönsaker, fräscha röror och tilltugg som du kan servera till grillmaten eller avnjut menyn som lättare tilltugg. Ljuvliga kalla smårätter som för tankarna till en sensommarkväll. 

Landskap - Stora bufféer

Pangea och Konstantinopel  är två stora buffér med smaker som inspirerats från Greklands kust, kreativa Istanbul och till mäktiga Balkan. Här får du smaka på klassiska medelhavsinspirerade maträtter tillagade efter tusenåriga recept. En ljuvlig blandning av kryddiga nörfärsjärpar och kycklinspett med kött från svenska gårdar, till vegetarisk filodeg och mezeröror.

Italienska sånger

I denna meny ingår bland annat klassisk vegetarisk pastasallad med finfina oliver, nybakat bröd med kryddsmör, tomat och mozzarellasallad och hemmagjord Tiramisu. Färdig att avnjutas både kall som varm.

Istanbul - Vår klassiska meny

Smårätter tillagade med mycket kärlek. Smaker från Istanbul med bland annat olika mezeröror, zucchiniplättar, örtmarinerad kyckling, finkornig vetekross med persilja och nybakat bröd med kryddig medelhavssmör.